



OBSTETRICS & GYNAECOLOGY SOCIETY OF WALES CONFERENCE

(organised by Withybush General Hospital)
Wolfscastle Country Hotel, Wolf's Castle, Haverfordwest, SA62 5LZ

PROGRAM

	PROGRAM
8:30 – 9:10	Welcome, registration, coffee & refreshments
	SESSION 1
9:10-9:20	Mr Richard Husicka WELCOME AND INTRODUCTION (10 min)
9:20 – 9:30	Mr Ihab Abbasi (10 min)
9:30 – 10:10	Update on the National Gynae Framework in Wales Miss Monica Vij, Chrissie Boreham (Physiotherapist) (40 min)
	Central sensitivity syndromes and pelvic organ prolapse – surgery or physiotherapy ?
10:10 – 10:25	Bursary Award Winners presentations (15 min) Dr Anangsha Kumar, Lucy Bidwell (Medical Student)
10:25 – 10:35	Miss Sophie Giles
10:35 – 11:00	TOGSW update (10 min) Tea/Coffe/Refreshments (25 min)
10.55 – 11.00	rea/ corre/ Nerrestiments (23 min)
	SESSION 2
11:00 - 12:00	Miss Melanie Nana (60 min)
	Acute Medical Problems in Pregnancy Liver disease in pregnancy (new European guideline update)
	Hyperemesis gravidarum (upcoming RCOG guideline update)
12:00 – 12:40	Mr Priyantha Kandanearachchi (40 min)
12:40 – 13:40	Physiological interpretation of CTG – an interactive session LUNCH (60 min) (OGSW business meeting during the lunch 13:10-13:40)
227.10 207.10	
	SESSION 3
13:40 – 14:35	Trainee oral presentations x5 (55 min, 9 min presentation, 2 min questions)
14:35 – 15:10	Miss Karen Joash (35 min)
15:10 – 15:30	Educational challenges in O&G – creating an environment for excellence Tea/Coffe/Refreshments (20 min)
	SESSION 4
15:30 – 16:00	Miss Ranee Thakar (30 min)
16:00 – 16:40	Royal College of Obstetricians and Gynaecologists President Update Mr Angus Thomson (40 min)
10.00 - 10.40	Same day recovery post TLH
16:40 – 16:50	Obituaries
16:50 – 17:20	Presentation prizes / Awards / AOB

19:30 OGSW dinner at Wolfscastle Hotel, music & dancing after the dinner